Skip to Content

Plantilla de certificat d'autorització bancària per disposar de fons
Número: 53
Any de publicació: 2020

A continuació us presentem un model de certificat que emet el/la secretari/a de l’entitat per tal d’autoritzar als càrrecs de la Junta Directiva que es considerin oportuns a disposar de fons en els comptes corrents o llibretes d’estalvi de l’associació.

Quan en els estatuts no està definit qui pot operar amb el compte corrent i disposar de fons, és un certificat necessari per tal de definir-ho, i establir la signatura o signatures necessàries per disposar de fons. Això s’ha d’aprovar per Assemblea General i ho demanen les entitats bancàries en l’obertura del compte corrent de l’entitat.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES