Skip to Content

Plantilla de cens d’entitats i contactes
Número: 14

A continuació us presentem un model de gestió de contactes de persones i entitats que les associacions podeu fer servir per a tenir un control de les dades dels vostres contactes, tant per a socis i sòcies o bé per la gestió interna de la Junta o equips, com per altres col·lectius o entitats amb els que col·laboreu. 

Cal tenir en compte que les dades que es recullen en aquests documents són confidencials i estan protegides per la Llei de protecció de dades. D’altra banda, la proposta de gestió de contactes que us fem no va renyida amb la possibilitat de tenir bases de dades més àmplies i complexes amb altres programaris que us permetin, a més, elaborar factures, certificats, permisos, reserves, etc. 

Tingueu en compte que la plantilla és una eina que us ha de ser d’utilitat i que l’heu de modificar en funció de les necessitats i circumstàncies de la vostra entitat.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.ods i .xslx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES