Skip to Content

Plantilla certificat de l'associació
Número: 3

A continuació us presentem un model de certificat per a les associacions. Els certificats poden tenir diferents utilitats o finalitats. D’una banda, tenim certificats que podem presentar a l’Administració, com per exemple els de renovació parcial o total de Junta; certificats de dissolució d’entitats o certificats que expressin un acord rellevant pres per l’Assemblea o la Junta de l’entitat

D’altra banda algunes entitats també poden necessitar emetre certificats de col·laboració amb altres persones o entitats, o bé a mode de justificants conforme algunes persones han participat en determinada activitat, sobretot en activitats de formació o voluntariat. 

Donada la diversitat de certificats que es poden necessitar us presentem un model obert que pot servir per a qualsevol cas. Igualment, per casos concrets, podeu fer servir els models que genera la pròpia Generalitat de Catalunya i que podeu trobar en el següent enllaç: Models de certificat de la Generalitat de Catalunya.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us facilitem les següents publicacions relacionades amb algunes gestions que es poden trobar les associacions:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES