Cartell perspectiva de gènere
X
Cartell perspectiva de gènere

Presentem una nova càpsula formativa on farem un repàs dels conceptes bàsics en matèria d’igualtat de gènere i ens aproximarem a les eines i estratègies que tenim a l’abast des de les entitats juvenils per incorporar mesures d’igualtat en el sí de la nostra organització (tant en el funcionament intern com en les activitats i projectes que impulsem). A més, durant la formació hi haurà un espai per fer intercanvi de bones pràctiques i, per últim, també parlarem dels criteris d’igualtat de gènere a les subvencions convocades per l’Ajuntament de Barcelona.

Així doncs, podeu aprofitar aquest espai per plantejar els vostres dubtes sobre com incorporar criteris d’igualtat a les vostres accions o en el plantejament dels vostres projectes!

La formació tindrà lloc el dilluns 3 de desembre de 18h a 21h al Punt 7 – Punt InfoJOVE Horta-Guinardó (Carrer d’Horta, 71) (Metro: L5 Horta) i anirà a càrrec d’una tècnica del Departament de Transversalitat de Gènere de l’Ajuntament de Barcelona.

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula ‘Incorporem la Perspectiva de Gènere a l’Entitat’.

Un cop realitzada la inscripció, rebreu un correu electrònic informant-vos de si teniu plaça. Recordeu que des del CRAJ prioritzem les places per a les persones que participen en entitats i col·lectius juvenils de Barcelona.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari.

Si voleu obtenir més informació sobre la formació o les inscripcions, consulteu-nos a través del correu electrònic craj@crajbcn.cat o truqueu-nos al 93 265 52 17.

Recordeu que també podeu anar fent un cop d’ull als materials sobre perspectiva de gènere i finançament públic que hi ha disponibles a la nostra web: