X

Des de la vostra entitat o col·lectiu voleu redactar un projecte però no sabeu per on començar? Teniu una idea i no sabeu com transformar-la en un projecte? Teniu un projecte i creieu que és poc atractiu? Apunteu-vos al cicle de disseny, redacció i gestió de projectes!

La formació tindrà lloc al Espai Jove Casa Sagnier, els dies 13, 15, 20 i 22 de març a les 18:30h fins les 20:30h. I les sessions estan plantejades de la següent manera:

Dimarts 13 de març: Per a què necessitem redactar un projecte?

Tothom parla de projectes però què són exactament? Per què són importants per a les associacions i col·lectius? Què cal tenir en compte a l’hora de dissenyar-ne un?

Dijous 15 de març: L’anàlisi de la realitat a les entitats i el marc lògic

En aquesta sessió treballarem a partir de l’anàlisi de la realitat i també aprendrem a dissenyar l’esquelet del projecte i els objectius. Ho farem a través de la tècnica d’El Marc lògic!

Dimarts 20 de març: Les activitats i el pressupost del projecte

Seguirem en la creació de les activitats, la preparació del pressupost i com comunicar el projecte per a aconseguir una major difusió.

Dijous 22 de març: La implementació i l’avaluació del projecte

L’avaluació és clau quan parlem de projectes, però no sempre tenim clar com dissenyar-la i quines eines fer servir. Tractarem les eines per al seguiment del projecte, la documentació a generar i les eines de gestió comunicativa durant l’execució.

Si esteu interessades en assistir a la formació, ja us podeu inscriure a través d’aquest formulari: Inscripcions al cicle de disseny, redacció i gestió de projectes 2018.

Les sessions són gratuïtes i es lliurarà un certificat d’assistència a les persones que hagin assistit a totes elles.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari.

Aquí es faciliten enllaços a publicacions del CRAJ relacionades:

Plantilla de guió de projecte

36 – L’anàlisi de la realitat a les entitats

45 – Tècniques de diagnòstic

I si voleu rebre més informació sobre el cicle, truqueu-nos al 93 265 52 17 o envieu-nos un correu a assessoraments@crajbcn.cat!