X

Des del CRAJ us informem que ja es publica la resolució provisional de la convocatòria de subvenció per a arranjar i adequar locals de la ciutat de Barcelona destinats a activitats d’educació en el lleure d’infants, adolescents i joves 2016.

La convocatòria estava destinada a activitats que promoguessin l’educació en el temps de lleure d’infants, adolescents i joves o el desenvolupament d’accions o activitats de dinamització juvenil promogudes, organitzades i/o dirigides per a joves amb l’objectiu de fomentar la seva participació directa, la seva implicació i el seu apoderament a partir de la pròpia acció.

Si teniu algun dubte relacionat amb la resolució provisional no dubteu a escriure a assessoraments@crajbcn.cat o trucar al 93 265 52 17.

Si, a més, voleu apropar-vos i conèixer més a fons qüestions relacionades amb el finançament no dubteu en assistir al Cicle de finançament públic per a entitats que començarà la setmana que ve o a demanar una assessoria sobre finançament amb la tècnica del CRAJ.