X

Des del CRAJ, us volem convidar a participar d’aquest nou cicle de formació que organitzem, el “Cicle de Grups: canvi conflicte i transformació”, que realitzarem el proper mes d’octubre al Casal de Joves Girapells.

Aquest és un cicle obert al conjunt de persones que formin part d’entitats, associacions i col·lectius juvenils de la ciutat i té com a objectiu treballar des d’una vessant vivencial tot allò relacionat amb els grups: com s’estructuren, els rols, els conflictes, formes d’abordar-los, etc. Amb la finalitat última de facilitar espais de debat i reflexió que ens permetin obtenir eines i recursos per a poder millorar el dia a dia de la nostra entitat!

El cicle serà els dies 16, 18, 23 i 25 d’octubre, entre les 18:30h i les 20:30h, i hi podeu assistir de forma gratuïta totes aquelles persones que vulgueu, apuntant-vos prèviament al següent formulari d’inscripció.

A aquelles persones que assistiu a totes les sessions se us donarà una memòria USB, amb tot un seguit de documents i recursos d’allò més útils per al dia a dia de la vostra entitat.

El cicle constarà de 4 sessions, estructurades de la següent manera:

1a sessió: El grup com a motor de canvi – Dilluns 16/10, de 18:30h a 20:30h

Anàlisi de què són i com s’estructuren els grups de persones, tant formalment com informalment. Rols de poder, posicionaments personals, interessos i necessitats.

2a sessió: Pedagogia del conflicte – Dimecres 18/10, de 18:30h a 20:30h

Anàlisi dels conflictes, de les realitats que les generen, de com ens posicionem i de com els treballem.

3a sessió: Facilitació de grups – Dilluns 23/10, de 18:30h a 20:30h

Com ens comuniquem: eines de resolució alternativa de conflictes.

4a sessió: Col·lectius i associacions, enfront del mirall – Dimecres 25/10, de 18:30h a 20:30h

Aprofundiment de tot allò treballat al cicle, des d’una perspectiva vivencial. Autodiagnosi de les pròpies realitats associatives.

 

Un cop us hagueu inscrit, rebreu la confirmació per correu electrònic. Les places són limitades i gratuïtes!