X

Multitud d’opcions de formació arreu d’Europa us estan esperant a través del Programa Erasmus +, un programa que persegueix millorar el nivell de competències bàsiques i habilitats de les persones joves associades, incrementar les oportunitats de mobilitat, donar suport al reconeixement de l’aprenentatge no formal i sobretot potenciar la dimensió internacional de les activitats per a joves.

Us n’hem seleccionat algunes que creiem que us poden ser interessants. Entitats, recordeu que viatjar és una bona forma per a conèixer altres realitats i maneres d’entendre el món, i d’aprendre nous conceptes i noves formes de fer que podeu aplicar a la gestió i finalitat de la vostra entitat.

A continuació, us mostrem algunes de les formacions a les que podeu accedir per a entrar dins la dimensió Erasmus + com a jove amb ganes d’aprendre noves coses i créixer:

Lloc: Viena, Àustria
Dates: 24-28 de març de 2018
Data límit d’inscripció: 28.01.2018

L’objectiu de la formació és donar suport als participants per obtenir una millor comprensió i eines analítiques útils per analitzar les seves realitats locals, regionals i nacionals en matèria de participació juvenil i el diàleg estructurat.

Entrenament lingüístic! Competències de comunicació en anglès per a projectes transnacionals de joventut

Lloc: Mollina (Màlaga)
Dates: 10-16 de març de 2018
Data límit d’inscripció: 28.01.2018

Aquest TC pretén millorar les competències comunicatives en anglès amb una metodologia funcional centrada en el treball juvenil internacional en Erasmus +. Es dirigeix ​​als participants que busquen construir associacions i desenvolupar projectes juvenils internacionals.

Lloc: Bremen, Alemanya
Dates: 5-13 abril 2018
Data límit d’inscripció: 01.02.2018

V edició de la formació a formadors. Aprendre fent TC on es rebrà molts coneixements tècnics, habilitats suites, materials, testimonis de diferents estils d’entrenament. També s’obtindran comentaris i assessorament sobre les seves habilitats, dissenyarà nous projectes sobre diferents temes. Pretén treballar, practicar i dissenyar projectes i activitats sobre les prioritats E + actuals, utilitzant una àmplia varietat d’eines i mètodes sobre la formació.

Lloc: Viena, Àustria
Dates: 2-8 de maig de 2018
Data límit d’inscripció: 01.02.2018

Formació per a formadors sobre “Comprendre i facilitar processos d’aprenentatge individual i grupal” basant-se en el model de competència ETS per a formadors a nivell internacional.

Lloc: Madeira, Portugal
Dates: entre el 7-12 de març de 2018
Data límit d’inscripció: 21.01.2018

Pretén estimular els participants a sentir i reflexionar sobre el poder de l’educació no formal (NFE) experimentant diferents tipus de mètodes educatius no formals.
Analitzar el paper i la recepció de NFE en els nostres diferents països dins d’una Europa comuna.
Descobrir i debatre l’estratègia europea de NFE.
Lluitar contra els creixents enfocaments consumidors cap als joves en l’àmbit de l’educació no formal i explorar significats, rols i complementarietats de diferents.

Lloc: Bonn, Alemanya
Dates: entre el 19 i el 25 de març de 2018
Data límit d’inscripció: 28.01.2018

El TICTAC està dirigit a treballadors joves i voluntaris i líders juvenils interessats a utilitzar la cooperació internacional per millorar les seves estratègies de desenvolupament local, i és compatible amb el disseny de projectes de qualitat Erasmus +.

 

Es tracta de projectes on es cobreixen les despeses a les joves participants com les despeses de viatge, les despeses de la formació, despeses de manutenció i d’allotjament i, fins i tot, les despeses relacionades amb participants amb algun tipus de discapacitat.

Si teniu dubtes sobre com aplicar-hi o des de la vostra entitat voleu organitzar una formació amb alguna entitat sòcia europea, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: internacional@crajbcn.cat.