X

Ei, entitats! Al CRAJ estem contentes de publicar la nova guia “Fem projectes”, una guia dirigida a l’associacionisme juvenil per al disseny i la gestió de projectes associatius!

La guia compagina l’explicació teòrica sobre el disseny i la gestió de projectes amb un exemple de projecte redactat exclusivament per a fer-vos la guia més entenedora i mostrar una aplicació pràctica del contingut teòric. A més, no ens oblidem de les dimensions que també s’han d’incorporar durant la redacció i el desenvolupament del projecte, com són els aspectes transversals: la participació, la perspectiva de gènere, la sostenibilitat, el nostre codi ètic i la inclusió, entre d’altres.

Des d’avui, podreu descarregar-vos la publicació “Fem projectes!” o podreu venir-la a buscar impresa al CRAJ (Espai Jove La Fontana al Carrer Gran de Gràcia 190, 1a planta), per a poder establir les bases per a la redacció dels projectes de la vostra entitat, o fins i tot, per a millorar-lo i fer-lo més integral i, sobretot, més participatiu!

Així doncs, esperem que els diferents apartats del guió del projecte, acompanyats per l’exemple pràctic d’un projecte real, us facin amena la lectura i fàcil la posada en pràctica, i sobretot, serveixi per a resoldre tots els vostres dubtes sobre els projectes associatius.

Recordeu, però, que si teniu qualsevol altre dubte sobre els continguts o voleu aprofundir-hi més, podeu demanar una assessoria o una formació a mida a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o comunicacio@crajbcn.cat (per a temes comunicatius) o trucant al 93 265 52 17.