X

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), i en concret l’àmbit de Territori, treballa en la detecció de les necessitats de l’associacionisme juvenil de cada districte de la ciutat. Aquest apropament a cada barri i districte permet elaborar unes demandes que es fan comunes a nivell de ciutat. 

Des del CRAJ també participem de l’equip de territori del CJB amb l’objectiu de donar-nos a conèixer entres les entitats de la ciutat, detectar les seves necessitats i donar-hi una resposta adaptada així com oferir suport, recursos i serveis per enfortir i fer créixer l’associacionisme juvenil de la ciutat. 

Al llarg d’aquest any s’aniran publicant informes sobre l’estat de l’associacionisme a cada districte de la ciutat: cada mes, un districte! En aquests es recolliran les demandes de les entitats juvenils del territori en qüestió, les quals es traslladaran posteriorment a Districte. 

Primer informe: Sarrià-Cassoles

Aquest mes de gener s’ha publicat l’Informe del Districte de Sarrià-Sant Gervasi o, com reivindica l’associacionisme jove dels seus barris, Districte de Sarrià-Cassoles. L’informe ha estat fruit de la col·laboració amb la Plataforma d’Entitats Juvenils del districte, així com d’altres 9 associacions i entitats juvenils arrelades al territori.

Les demandes i necessitats de l’associacionisme juvenil, que podeu consultar a l’informe, es van presentar al Regidor de Districte i altres referents institucionals de Sarrià-Sant Gervasi, que van mostrar el seu compromís per donar-hi resposta.

Tens dubtes o vols participar-hi? Vols saber quan es durà a terme aquesta reunió al teu territori?

Posa’t en contacte amb l’equip de territori a territori@cjb.cat o bé per WhatsApp al 605064182.