X

Us agradaria que la vostra entitat fos més sostenible? La formació “Entitats juvenils, posem-nos verdes!” és per a vosaltres.

Des de Barcelona + Sostenible, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA), el Consell de Joventut de Barcelona (CJB) i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ), us convidem a participar d’aquesta trobada que tindrà lloc el pròxim dijous 12 d’abril a la Fàbrica del Sòl.

En ella, s’oferiran propostes pràctiques per a poder fer que els espais de les vostres entitats i projectes siguin més sostenibles. A més, us presentarem un ampli ventall dels recursos que teniu al vostre abast en aquesta matèria.

La sessió està plantejada de la següent manera:

– Presentació dels diferents recursos per a la sostenibilitat:

  • Grup de treball del CJB.
  • Àrea de sostenibilitat del CRAJ.
  • Barcelona + Sostenible: 

Entitats i Empreses + Sostenibles

Ciutadania + Sostenible ( La Fàbrica del Sol)

SDEA

– Bones pràctiques de sostenibilitat de la veu d’Enginyeria sense fronteres i Esplac.

– Visita SDEA.

– Visita a l’Ateneu de fabricació de la Fàbrica del Sòl.

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a càpsula Entitats juvenils, posem-nos verdes!

Un cop realitzada la inscripció, des del CRAJ us enviarem un correu electrònic confirmant-vos si sou entitat juvenil de Barcelona i si encara en queden, la plaça. En el cas en el que no sigueu de Barcelona o entitats juvenils, rebreu un correu electrònic uns dies abans de l’inici de la formació, confirmant o no la vostra inscripció, ja que prioritzem les places per a les persones que participen en entitats i col·lectius juvenils de Barcelona!

Si encara no esteu al Cens d’entitats i xarxes de participació juvenil del CRAJ o fa temps que no heu actualitzat les dades, aquí us facilitem l’enllaç: Inscripció al Cens d’entitats i xarxes de participació juvenil del CRAJ.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari.

Per arribar a La Fàbrica del Sòl (Passeig de Salvat Papasseit, 1), podeu consultar l’enllaç a mapa Fàbrica del Sòl. Per arribar-hi: Metro: Barceloneta (L4) o Ciutadella | Vila Olímpica (L4); Bus: D20, V21, V27, 36, 45, 59 i 92; TRAM Besòs: Ciutadella | Vila Olímpica (T4); Pàrquing de bicicletes i Bicing.

Recordeu que també podeu anar fent un cop d’ull als materials sobre sostenibilitat que hi ha disponibles a la nostra pàgina web:

El destí dels nostres residus

Com realitzar un pla d’acció ambiental

Compartim cotxe!

La reducció dels residus

La petjada ecològica

Consum conscient de productes tèxtils

Els aparells d’aire condicionat

Consum fantasma d’electricitat

Si voleu obtenir més informació sobre la formació o les inscripcions, consulteu-nos a través del correu electrònic info@crajbcn.cat, la pàgina web crajbcn.cat o truqueu-nos al 93 265 52 17.