X

Com sabeu, des del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) oferim informació sobre sostenibilitat dirigida especialment a entitats i col·lectius juvenils per tal d’informar, sensibilitzar i proposar accions de cara a la generació d’alternatives sostenibles al model de consum actual i de protecció del medi ambient.

A part de tota la informació que podeu trobar a la nostra pàgina web, i que més avall us detallem, us recordem que des del CRAJ treballem coordinadament amb el Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) que, des de l’expertesa i l’oferiment de recursos informatius i pedagògics en préstec, compta amb un catàleg molt ampli de publicacions relacionades amb d’educació ambiental i la sostenibilitat, així com maletes pedagògiques i aparells de mesura de qualitat ambiental.

Propostes per apropar i treballar la Sostenibilitat:

  • Pràctiques Sostenibles, que són un recull de bones pràctiques en termes d’ecologisme i sostenibilitat.
  • Tallers sostenibles, que són propostes concretes d’activitats a desenvolupar en el si de la vostra entitat per tal de sensibilitzar a les participants de les vostres activitats.
  • Llistat d’entitats que regularment realitzen activitats relacionades amb el medi ambient o que us poden proporcionar recursos i assessorament ambiental.
  • Pla d’Acció Ambiental, els passos seguir per a elaborar la vostra pròpia Agenda 21: un document que us permetrà dur a terme un Pla d’Acció Ambiental per a millorar tots aquells aspectes de l’entitat que voleu que siguin més sostenibles.
  • Cessió de material sostenible (vaixella, gots, coberts, gerres…) per fer els vostres àpats comunitaris més sostenibles
  • Sortides a la natura, una proposta de recull d’excursions i rutes prop de Barcelona i accessibles en transport públic.
  • Taulell d’anuncis on pengem altres informacions de l’àmbit de la sostenibilitat que també us poden ser d’ajuda.

Per més informació o recursos no dubteu en escriure a: info@crajbcn.cat o a documentacioambiental@bcn.cat.