Entitats, en què us voleu formar?
X
Entitats, en què us voleu formar?

Entitats juvenils! Estem a punt d’iniciar un nou any i des del CRAJ ja estem planificant les formacions que oferirem el 2021. L’any 2020 ha estat un any ple de canvis i incertesa en l’àmbit de l’associacionisme i amb la voluntat d’adaptar-nos-hi el màxim possible, us llencem una proposta! 

Ens agradaria conèixer aquelles necessitats, propostes, experiències i coneixements que teniu les entitats juvenils de Barcelona i que poden ser d’interès per a la resta d’entitats. Per aquest motiu, us animem a compartir amb nosaltres: 

  • Necessitats formatives i propostes de temes per les formacions del CRAJ 2021. Quines necessitats formatives heu detectat en la vostra entitat? En quins temes creieu que seria interessant formar-vos? 
  • Àmbits i temes d’expertesa i propostes de col·laboració. En quins àmbits està especialitzada la vostra entitat? Teniu coneixements o bones pràctiques sobre alguns temes i us agradaria compartir-ho amb altres entitats? Se us acudeix alguna possible proposta de col·laboració amb el CRAJ, ja sigui en l’àmbit formatiu, elaboració d’algun recurs o article, etc.? 

Podeu fer-ho responent en 2 minuts el següent formulari i ben aviat ens posarem en contacte amb vosaltres: PROPOSTES FORMACIONS 2021.

La data límit per respondre el formulari és el dimecres 6 de gener de 2021. 

Per a més informació o si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22.