Cartell Salut a l'associacionisme
X
Cartell Salut a l'associacionisme

Les entitats juvenils es converteixen en espais on es relacionen moltes persones, on es mouen molt les emocions i les diferents maneres de fer. Tot això ajuda a que el dia a dia es converteixi en un aprenentatge personal i col·lectiu continu.

Al mateix temps, però, sovint algunes persones es poden sentir desmotivades pels diferents graus de participació a l’entitat. Algunes poden arribar a estar cansades de tirar del carro i altres es poden sentir cremades. És un espai, doncs, on sovint es generen tensions i/o conflictes difícils d’abordar i on es pot donar que hi hagi persones que deixin de venir.

En aquesta càpsula formativa, que organitzem des del CRAJ i a càrrec de Fil a l’Agulla, es tractarà la importància de la salut a l’associacionisme. Ens centrarem en la salut emocional dins l’entitat i veurem la importància de disposar i fer servir eines i actituds per expressar les emocions que poden sorgir a assemblees, reunions, activitats, comunicacions per WhatsApp, etc, i que es treballen des del col·lectiu. També parlarem del diàleg, sobre com potenciar-lo i facilitar la resolució d’un conflicte.

La formació tindrà lloc dijous 8 de novembre de 18.30 a 20.30h al l’Espai Vil·la Urània (C/ Saragossa, 29 – M: L3 Fontana / FGC: Gràcia).

Com sempre la formació és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula “Enfortim l’associació: cuidem les persones”. Un cop realitzada la inscripció, rebreu un correu electrònic informant-vos de si teniu plaça.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari.

Si voleu obtenir més informació sobre la formació o les inscripcions, consulteu-nos a través del correu electrònic craj@crajbcn.cat o truqueu-nos al 93 265 52 17.