X

Des del CRAJ, us volem presentar una eina molt útil per gestionar algunes de les obligacions de les vostres entitats: l’Eina de Cogestió econòmica, fiscal i comptable!

Aquest recurs, creat per la Consultoria d’economia social Coopdemà, es tracta d’una interfície web disponible 24 hores per a la gestió econòmica, fiscal i comptable per a entitats sense ànim de lucre, on aquestes podran entrar dades i documents de forma fàcil i tutoritzada per Coopdemà.

L’Eina permet introduir les dades dels ingressos i les despeses des de qualsevol lloc, a la seu de l’entitat, a casa de les persones sòcies, o amb el mòbil. Coopdemà generarà la comptabilitat i balanços anuals, així com els impostos que corresponguin, si s’escau.

Per tal de presentar-vos totes les potencialitats i l’ús de l’eina des del CRAJ, totes animem a totes les entitats a participar de la sessió informativa del proper 10 d’octubre a les 18.30h a l’Espai Jove la Fontana (c/Gran de Gràcia 190, Barcelona). Incriviu-vos a través del següent formulari: Sessió informativa Coopdemà!

Recordeu que si teniu altres dubtes sobre la xerrada o sobre temes de fiscalitat o comptabilitat, contacteu-nos a través del telèfon 93 265 52 17 o envieu-nos un correu a assessoraments@crajbcn.cat.

* Més informació sobre l’eina: Díptic informatiu de l’eina