X

El CRAJ organitza una formació sobre els conflictes que es donen dins els grups, col·lectius i entitats juvenils. L’objectiu és poder analitzar i reflexionar al voltant del conflicte i les seves dimensions, així com posar en comú eines i metodologies per abordar-los.

La formació estarà dividida en dues sessions: en la primera es parlarà al voltant de què són els grups, com s’estructuren, rols i posicionaments, aspectes comunicatius, etc. En la segona sessió, s’aprofitaran les reflexions sorgides per aprendre i posar en comú diferents tècniques i dinàmiques útils per dur a terme en el si de les entitats.

La formació tindrà lloc els propers dimarts 24 d’abril i dijous 26 d’abril, de 18:30h a 20:30h, al Casal de Joves de les Corts (Carrer Dolors Masferrer 33-35, 08028 / M: Les Corts (L3) / Bus: 59, 70, 75, V3, V5, H8).

Podeu inscriure-us a través del següent enllaç: Formulari d’inscripció a «El conflicte a les entitats: parlem d’allò quotidià».

Al formulari d’inscripció trobareu la possibilitat d’apuntar-vos a la formació amb suport de lectoescriptura.

Un cop us hagueu inscrit, rebreu un correu amb la confirmació de la vostra plaça a la formació. La formació és gratuïta i està dirigida a persones d’entitats i col·lectius juvenils, que tindran prioritat sobre la resta d’inscripcions.

Més informació i inscripcions a crajbcn.cat, craj@crajbcn.cat o bé al telèfon 93 265 52 17.