X

El proper dijous 27 de desembre s’inicia el termini de presentació de sol·licituds a les subvencions municipals de Barcelona i en volem destacar alguns aspectes.

Concretament, aquest any l’Ajuntament valora en els projectes que es presenten a les subvencions que aquests generin beneficis ambientals. I… en què es tradueix això? Doncs vol dir que han creat un criteri de valoració de projectes, a l’apartat d’impacte, que inclou els “beneficis ambientals (ambientalització d’esdeveniments, economia circular, etc) i socials (contractació sostenible, etc) del projecte”. Aquí teniu una publicació de l’Ajuntament que explica amb molt més detall com es concreta aquest criteri: Guia d’aplicació del criteri de valoració general Beneficis ambientals i socials.

Per millorar o dotar a les vostres entitats d’aquest component ambiental, podeu aprofitar els recursos d’aquesta temàtica que des del CRAJ oferim. A continuació us en fem un recull, que esperem que us faciliti la incorporació de la perspectiva ambiental a les vostres associacions, projectes i activitats.

Abans, però, recordeu que podeu demanar-nos una càpsula a mida en sostenibilitat, gratuïta i personalitzada!

I aquí teniu la resta de recursos: