X

Ei, entitats! Ja disposeu de dos nous materials informatius per treballar la comunicació i el finançament de la vostra associació.

D’una banda, podreu descarregar-vos el Butlletí 901 “La comunicació inclusiva a l’entitat”, un document que us ofereix algunes claus per evitar fer ús d’una comunicació sexista i del llenguatge LGTBIfòbic i per abordar el tractament que fem a les persones amb diversitat funcional i a les persones migrades.

I pel que fa al finançament, ja podeu consultar consultar el butlletí anual “Convocatòria de subvencions 2018”, que conté les diferents convocatòries d’ajuts, premis i subvencions que han tingut lloc durant el 2017. El document neix amb la voluntat de ser una eina informativa per a els entitats, col·lectius i grups de joves de la ciutat de Barcelona sobre les possibles convocatòries de finançaments públics on es poden presentar la majoria de projectes associatius.

Recordeu, però, que si teniu qualsevol altre dubte sobre els continguts o voleu aprofundir-hi més, podeu demanar una assessoria o una formació a mida a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o comunicacio@crajbcn.cat (per a temes comunicatius) o trucant al 93 265 52 17.