X

Data i horari: dijous 8 d’abril de 18.30h a 20.30h.

A les entitats juvenilssovint ens manquen recursos econòmics per poder desenvolupar els nostres projectes i activitats i no sempre és fàcil trobar fonts de finançament. A més, amb la situació ocasionada per la covid-19 aquest últim any, encara s’han accentuat més aquestes dificultats a l’hora d’aconseguir ingressos.

En aquesta formació posarem el focus en la importància de la diversificació de les fonts de finançament per establir una bona estratègia, planificar la captació de fons en un sentit més ampli i facilitant eines per tal d’abordar aquesta tasca. 

Continguts de la formació

  • Fonts de finançament: tipus, característiques i importància de la diversificació
  • La captació de fons a les entitats, estratègia i aspectes claus
  • Pas a pas del disseny d’una campanya de captació de fons
  • Eines pràctiques i característiques: Micromecenatge, donacions, captació de grans donants, sòcies, esdeveniments… 
  • Experiències i exemples reals de finançament propi i privat en les entitats juvenils

Lloc

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Diversifiquem els ingressos de l’entitat

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.