Banner amb il·lustració de dos persones davant un ordinador i un calendari.
X
Banner amb il·lustració de dos persones davant un ordinador i un calendari.

Comença el 2021 i, com cada any, des del CRAJ compartim amb les entitats la informació de les diferents convocatòries de finançament públic que han tingut lloc durant l’any anterior. Enguany, però, amb un format més digital! Si sou una entitat juvenil i esteu interessades a conèixer la previsió de convocatòries de subvencions per aquest 2021, seguiu llegint!

En què consisteix aquest recull?

El document que us presentem a continuació té la voluntat de ser un recurs informatiu per a les associacions i col·lectius juvenils de la ciutat de Barcelona sobre les possibles convocatòries de finançament públic a les que podreu presentar els vostres projectes al llarg del 2021.

En aquest document es recullen diverses convocatòries de subvencions i premis que es van publicar durant el 2020, distribuïdes segons la institució finançadora i l’àrea i departament concrets.  En el següent enllaç el podeu consultar i descarregar: 

CONSULTEU AQUÍ EL DOCUMENT

Per què serveix tenir presents les subvencions de l’any passat?

Per a que pugueu visualitzar les convocatòries de l’any 2020 que probablement es repetiran aquest 2021. És a dir, tenir presents les convocatòries de l’any passat us pot ajudar a preveure a quines convocatòries us presentareu i us permet preparar-les amb temps. 

En el document podeu consultar les bases de cada una de les subvencions convocades. Amb aquesta informació us podreu familiaritzar amb els criteris i els requisits de cada opció de finançament perquè quan arribi el moment de presentar-vos el 2021, hàgiu pogut treballar col·lectivament en el disseny i la redacció del vostre projecte. La redacció base d’aquest projecte us podrà ajudar a que la presentació a la subvenció que us interessi sigui una tasca més fàcil! A més, cal no oblidar que el projecte i la seva redacció és un aspecte molt important pel correcte funcionament de l’associació i la seva tasca, més enllà de les subvencions.

Pel que fa a les convocatòries, malgrat que n’hi ha tot l’any, la majoria de subvencions se solen convocar durant el primer trimestre. En aquesta ocasió, però, l’any 2020 el calendari de subvencions es va veure força alterat a causa de la situació per la covid-19 que va ajornar la data de publicació d’algunes de les subvencions.

On podem trobar les diferents convocatòries de subvencions?

Existeixen diversos taulells i cercadors de subvencions i altres opcions de finançament per a entitats. A continuació, un breu recull d’aquells que us poden ser d’interès consultar: 

Tingueu en compte que…

Redactar un bon projecte i presentar la vostra sol·licitud a la convocatòria d’una subvenció, si finalment aquesta us és atorgada, és només la primera part d’un procés. Cal fer un bon seguiment i avaluació dels vostres projectes perquè quan aquests finalitzin caldrà que presenteu una memòria econòmica i una memòria d’actuació que justifiquin el projecte presentat. 

Des del CRAJ us podem oferir suport i acompanyament gratuït en totes les fases dels vostres projectes i en la cerca de finançament. Així que si teniu interès a realitzar un assessorament o rebre més informació sobre aquest tema, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22.

A més, us animem a consultar la nostra programació de formacions per aquest primer semestre del 2021, ja que algunes de les formacions són de temes relacionats amb el finançament com: les subvencions municipals, la  justificació de subvencions, la diversificació de finançament, el disseny  i gestió de projectes….