Cartell Imatge Corporativa
X
Cartell Imatge Corporativa

A la xarxa, com ja sabem, diàriament es mou un gran volum d’informació i hem de treballar per reforçar els missatges que emetem des de l’entitat perquè no passin desapercebuts entre el nostre públic. I una de les maneres per fer-ho és dissenyant la identitat corporativa de l’organització, ajudant així a crear, unificar i desenvolupar la comunicació des d’una dimensió interna i externa.

Per aquest motiu, us oferim la formació “Construïm la imatge corporativa de l’entitat”: un cicle de dues sessions on coneixerem els elements gràfics principals i on començarem a dibuixar les bases per a desenvolupar el manual d’estil de la nostra associació.

Recomanem que vingueu més d’una persona representant de l’entitat perquè pugueu treballar plegades les dinàmiques pràctiques i els següents conceptes:

Dilluns 12 de novembre, de 18.30 a 20.30h: La imatge corporativa, coneguem els elements gràfics!

Quina és la diferència entre la identitat corporativa i la imatge corporativa? Aprenem-ho i comencem a dissenyar o a millorar el nom de l’associació, el logo, la tipografia, l’ús dels colors i l’ús de les imatges.  

Dimecres 14 de novembre, de 18.30 a 20.30h: La construcció del manual corporatiu de l’entitat.

Com recollim la informació relativa a la imatge corporativa de l’associació? Detallem les normes de disseny o d’escriptura que apareixeran al manual d’estil gràfic, digital, de redacció o d’estil d’ús!

Ambdues sessions tindran lloc al Casal de Joves Guineueta (Plaça Ca n’Ensenya, 4 – M: L4 Llucmajor / L3 Canyelles). Les places, com sempre, són gratuïtes i limitades, per això cal inscriure’s prèviament a través del Formulari d’inscripció al Cicle de comunicació “Construïm la imatge corporativa de l’entitat”.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari.

Demaneu més informació a través del correu electrònic comunicacio@crajbcn.cat o bé trucant al telèfon 93 265 52 17.