X

Entitats i col·lectius juvenils, ja us podeu inscriure al nou cicle de Fiscalitat bàsica per a entitats!

Voleu posar ordre a la fiscalitat de les vostres associacions? Parlem de quina és la normativa fiscal que us afecta i quines implicacions se’n deriven! En aquest cicle formatiu tractarem tot el que heu de saber per dur-ho tot al dia!

La formació constarà de les següents quatre sessions:

  • Dilluns 1 d’abril de 18.30 a 20.30h: Les obligacions fiscals de les associacions
  • Dimecres 3 d’abril de 18.30 a 20.30h: L’IAE i l’IRPF, impostos de les associacions?
  • Dilluns 8 d’abril de 18.30 a 20.30h: L’Impost sobre el Valor Afegit (IVA): què es declara i com?
  • Dimecres 10 d’abril de 18.30 a 20.30h: L’Impost de Societats (IS): aspectes clau

La ponent serà l’Alícia Artiaga, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Membre del Patronat (administradora) de la Fundació Comtal del Casc Antic de Barcelona, responsable d’Administració i Finances d’Amnistia Internacional Catalunya, experta en diferents àmbits de la gestió associativa, entre els quals el marc legal i fiscal de les organitzacions i la gestió econòmico-financera, dels que en fa docència des de fa anys.

La formació tindrà lloc dilluns 1, dimecres 3, dilluns 8 i dimecres 10 d’abril de 18.30 a 20.30h a l’Espai Jove Garcilaso (C/Garcilaso, 103 – M: La Sagrera -L1, L5, L9, L10- i Renfe R3 i R4 La Sagrera).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció al cicle ‘Fiscalitat bàsica per a entitats’.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Per últim, si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.