Cartell formació Finançament públic
X
Cartell formació Finançament públic

Data i horari: dijous 19 i 26 de novembre i 3 de desembre de 18.30h a 20.30h.

Coneixeu quines opcions de finançament públic hi ha disponibles per a la vostra entitat? Us voleu presentar a una subvenció però no teniu clar per on començar? Quins són els elements imprescindibles per a la redacció d’un bon projecte? Com podeu millorar la justificació de les subvencions? 

En aquesta formació abordarem tots aquests temes i aprofundirem en el cicle de subvencions i totes les seves fases!

A càrrec de: Assessora tècnica del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i l’assessora de finançament associatiu del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona.

Continguts de la formació

  • Planificació de l’estratègia de finançament públic de l’entitat
  • Eines i recursos per la recerca de finançament
  • Claus per a presentar un bon projecte en la sol·licitud d’una subvenció
  • Com fer una bona justificació de la subvenció 
  • Errors freqüents en la sol·licitud i la justificació de subvencions

Lloc

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hàgiu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa ‘Finançament públic per a entitats juvenils’.

Recursos d’interès sobre la temàtica 

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.