X

Som conscients que les entitats juvenils són ambients en què es mouen moltes emocions i on hi conviuen diverses maneres de fer i de pensar. Aquesta diversitat proporciona un important aprenentatge personal i col·lectiu continu, però també pot arribar a ocasionar moments de desmotivació pels diferents graus de participació a l’entitat, situacions de tensió i/o conflicte difícils d’abordar i altres situacions que com a col·lectiu resulta necessari gestionar.

En aquest cicle formatiu, que organitzem des del CRAJ i a càrrec de Fil a l’Agulla (cooperativa que acompanya a persones i grups en processos de presa de consciència amb vocació de transformar i incidir), es tractarà la importància de la salut a l’associacionisme, centrant-se en la salut emocional dins l’entitat, quines eines podem utilitzar de cara a gestionar les emocions que sorgeixen a assemblees, reunions, activitats, comunicacions per whatsapp, etc, i que es treballen des del col·lectiu. També es parlarà del diàleg, com el podem potenciar  i com facilitar la resolució d’un conflicte.

La formació constarà de dues sessions:

  • Dimarts 9 d’abril de 18.30h a 20.30h
  • Dijous 11 d’abril de 18.30h a 20.30h

Les dues sessions de la formació tindran lloc al Casal de Joves Can Ricart (C/ Emilia Coranty, 5 – M: L4 Poblenou).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció al cicle “Cuidem-nos, cuidem l’entitat”

Un cop realitzada la inscripció, rebreu un correu electrònic informant-vos de si teniu plaça. Recordeu que des del CRAJ prioritzem les places per a les persones que participen en entitats i col·lectius juvenils de Barcelona!

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Recordeu que també podeu anar fent un cop d’ull als materials sobre salut a l’associacionisme que hi ha disponibles a la nostra web:

Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, podeu contactar-nos a través del correu electrònic craj@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Per últim, si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.