X

A causa de la convocatòria de vaga general a Catalunya, no podem garantir un correcte desenvolupament de la primera sessió del cicle, així queda suspesa. Us esperem el dimecres 4 d’octubre!

                                                   *****

Des del CRAJ us convidem a participar a la formació sobre Recursos Europeus per a les entitats juvenils.

Finalment, la formació constarà de 2 sessions, en les quals farem una aproximació a les diferents opcions de finançaments que teniu al vostre abast, però sobretot focalitzat en el gran ventall de finançament que ens ofereix el programa per a Joventut anomenat Erasmus +, aprofundint-hi de forma pràctica en les dues últimes sessions, per a veure les facilitats i les possibilitats de crear un projecte europeu ideat i gestionat per la vostra associació juvenil. 

Així doncs, el cicle de recursos europeus queda reduït a de les següents sessions:

1ª sessió: Oportunitats de finançament europeu per a entitats

Dimecres 4 d’octubre

Procediment per a la presentació de sol·licituds a Erasmus+. Es descobriran les diferents fonts de finançament procedents d’institucions europees, i les competències que adquireixen els joves a través de la participació en aquestes activitats. 

Introducció a la guia del Programa Erasmus+ i les diferents línies d’acció.

2ª sessió: La coordinació i la redacció grupal d’un projecte europeu

Dijous 5 d’octubre

Parlarem del cicle de vida d’un projecte europeu, de la recerca de partners i es presentaran els passos per presentar un projecte europeu.

Aprofundirem també en el formulari tipus d’un intercanvi juvenil, la documentació necessària, l’organització tècnica de l’associació i les obligacions legals que se’n deriven.+

 

Totes les sessions tindran lloc al Centre Cívic Convent de Sant Agustí  (Carrer Comerç 36) entre les 18.30h i les 20:30h. Les places són limitades i gratuïtes!

Ja us podeu inscriure a través del següent enllaç: Inscripcions al cicle de recursos europeus per a entitats juvenils.

Si assistiu a totes les sessions se us donarà una memòria USB, amb tot un seguit de documents i recursos d’allò més útils per al dia a dia de la vostra entitat.

També aprofitem per tornar a recordar-vos la nova Guia “Obrim fronteres! Eines per preparar activitats internacionals a les entitats juvenils!, una guia que està adreçada a totes les entitats o grups que vulguin gestionar i tirar endavant un projecte internacional.

I si encara no us heu anima’t a a participar en projectes europeus, a fer el salt internacional, a apostar obertament per obrir-se a un nou món d’oportunitats, que aportarà aire fresc a l’entitat i als propis joves, podeu sol·licitar la maleta d’activitats internacionals, un nou material de cessió gratuïta per a les entitats juvenils de Barcelona.