X

La segona de les formacions en clau comunicativa que hem organitzat per aquest mes de novembre té a veure amb la gestió de la comunicació interna a les nostres associacions!

El Cicle de Comunicació interna per a entitats juvenils pretén oferir-vos, des d’una vessant teòrica i pràctica, eines i recursos per gestionar tot allò que té a veure amb la informació que afecta les persones que formen part d’un mateix col·lectiu. L’objectiu final és millorar el diàleg intern de les associacions per garantir l’èxit de les accions que s’hi organitzen!

El cicle constarà de dues sessions, que aprofundiran en els següents continguts:

  • Dimarts 14 de novembre, de 18.30 a 20.30h

La importància de la comunicació interna

Què entenem per comunicació interna? Com la valorem des de la nostra entitat? Amb quines limitacions ens trobem? Aprenem a potenciar la comunicació amb tots els públics interns i detectem els canals idonis per fer-ho: dissenyem les basses del nostre pla de comunicació interna!

  • Dimecres 15 de novembre, de 18.30 a 20.30h

Eines per gestionar-la

Programes, aplicacions, xarxes socials… multipliquem l’èxit de la comunicació interna de l’entitat coneixent les millors eines i canals per gestionar-la.

 

Totes les sessions tindran lloc a l’Espai Jove Les Basses (c/ del Teide, 20). I les places són limitades i gratuïtes, però cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç “Inscripcions al Cicle de Comunicació interna per a entitats juvenils”.

I si assistiu a totes les sessions, rebreu una memòria USB amb documents i recursos d’allò més útils per al dia a dia de la vostra associació!

Recordeu que també estem organitzant un Cicle sobre Comunicació inclusiva a les entitats juvenils! Per a més informació sobre qualsevol de les dues formacions, envieu-nos un correu electrònic a comunicacio@crajbcn.cat o truqueu-nos al 93 265 52 17.

Us hi esperem!