X

Associacions, el mes de novembre arriba carregat de formacions en clau comunicativa i la primera d’elles pretén oferir-vos recursos i eines per aprendre a escriure i informar en clau no discriminatòria!

Es tracta del Cicle “Comunicació inclusiva per a entitats juvenils”, una formació on abordarem estratègies i tècniques per comunicar des de la igualtat i la visibilització de la diversitat.

El cicle constarà de dues sessions, que aprofundiran en els següents continguts:

  • Dimarts 7 de novembre, de 18.30 a 20.30h

Llenguatge inclusiu: estratègies, recursos i eines

Aprenem a comunicar-ho tot en clau no discriminatòria per fer que a la nostra entitat tothom es senti còmode i partícip. Parlarem, doncs, del llenguatge no sexista, del llenguatge LGTBIfòbic i del tractament que fem als col·lectius de persones amb diversitat funcional i de les persones migrades.

  • Dimecres 8 de novembre, de 18.30 a 20.30h

Accessibilitat web

Fem més accessibles els nostres espais web, adaptant-ne el contingut i el disseny a les persones amb diversitat funcional!

 

Totes les sessions tindran lloc al Centre Cívic El Coll – La Bruguera (c/ de l’Aldea, 15). I les places són limitades i gratuïtes, però cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç “Inscripcions al Cicle de Comunicació inclusiva per a entitats juvenils”.

I si assistiu a totes les sessions, rebreu una memòria USB amb documents i recursos d’allò més útils per al dia a dia de la vostra associació!

Recordeu que també estem organitzant un Cicle sobre Comunicació interna a les entitats juvenils! Per a més informació sobre qualsevol de les dues formacions, envieu-nos un correu electrònic a comunicacio@crajbcn.cat o truqueu-nos al 93 265 52 17.

Us hi esperem!