Skip to Content

Cessió de sales de l’Espai Jove La Fontana
El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona gestiona el servei de lloguer d’espais de l’Espai Jove La Fontana i disposa de 5 sales perquè les entitats i grups de joves puguin reunir-se i/o realitzar la seva activitat. Per a fer una reserva, cal que ompliu el formulari de sol·licitud i seguidament ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar-vos-la. Si teniu dubtes o consultes al respecte, podeu trucar-nos al 93 265 52 17 o escriure’ns a craj@crajbcn.cat.
icona-varis
 

auditori

Auditori Ovidi Montllor: Espai de 350 m2, amb capacitat per a 320 persones assegudes o 380 persones dretes, que compta amb una escenari de 62 m2 equipat amb equip de so i equip de llums. A més a més, té la posibilitat de muntar barra de bar.

sala-polivalent

Sala La Marieta: Espai de 56 m2, amb capacitat per a 45 persones, que compta diverses taules de reunions.

IMG_7665_baixa

Sales Sororitat, Carrutxa, Aquelarre i Piqueta: Quatre espais de 15 m2, amb capacitat per a 4-8 persones cadascun. Il·luminació natural i artificial, 1 taula, entre 5 i 8 cadires, 1 taula amb ordinador de sobretaula, armaris, 1 penja-robes de peu.

sala-actes

Sala d’actes Teresa Claramunt: Espai de 200 m2, amb capacitat per a 200 persones amb la possibilitat de dividir en dos espais, que compta amb una taula de conferències, projector, pantalla i equip de so.

sala-taller

Sala Revolta de les Quintes: Espai de 31 m2, amb capacitat per a 25 persones, que compta amb taules de reunions. Sala Okupada: Espai de 31 m2, amb capacitat per a 25 persones, que compta amb taules de reunions. Disposa d’aixeta. Sala Alliberada: Espai de 31 m2, amb capacitat per a 25 persones, que compta amb taules de reunions.