Skip to Content

Materials del CRAJ

El CRAJ posa a disposició de les entitats de la ciutat una sèrie de materials que poden ser d’utilitat per la realització de les vostres activitats. Alguns d’aquests materials són de lloguer, d’altres de cessió gratuïta i alguns els venem. Truqueu-nos al 93 265 52 17 o ompliu el formulari per més informació!

Així mateix, si esteu organitzant una activitat o esdeveniment us recomanem fer una ullada a la guia “Som part del canvi!”, una guia útil i pràctica de consum conscient amb idees i recomanacions d’on i com fer les nostres compres. 

Preus cessió d'ús
Videoprojector Epson EB-S31

Característiques generals: Model: Epson EB-S31. Lluminositat: 3200 lúmens (2240 en mode econòmic). Contrast: 15000:1. Resolució: SVGA, 800 x 600, 4:3. Relació d’aspecte: 4:3. Zoom: Digital, Factor: 1,35. Mida de pantalla: fins a 300 polzades. Pot projectar dues fonts d’entrada simultàniament. Funció de punter per assenyalar. Dimensions: 29,7 x 23,4 x 7,7 (ample x profunditat x alçada). Altaveu integrat. Pes: 2,4 kg. Cables: VGA, USB i de CA. Porta un comandament a distància. Transport: Maleta.
Consulta la guia aquí.

Videoprojector Acer X1210K

Característiques generals: Model: Acer X1210K. Lluminositat: 2300 lúmens ANSI. Contrast: 2000:1. Resolució: XGA (1024 x 768). Relació d’aspecte: 4:3 / 16:9 suportada. Zoom digital: 2X. Dimensions: 23 x 28 x 8,4. Pes: 2,6 kg. Cables: VGA i de CA. Transport: Maleta.
Consulta la guia aquí.

Pantalla Retro DB

Pantalla de retoprojecció. Estructura pantalla 210 x 160cm. Dues potes de 230 cm d’alçada. Pantalla retro-DB 210 x 160cm 6 maniveles. Peculiaritats: Aquesta pantalla permet projectar tant des de davant com des de darrera. Transport: Caixa flight case de 145 x 27 x 24 cm.
Consulta la guia aquí.

Pantalla portàtil 150 x 150

Pantalla Traulux EDUCA tripod. Mides de la pantalla: 1’5 m x 1’5 m.
Consulta la guia aquí.

Pantalla portàtil 180 x 180

Característiques tècniques: Pantalla Celexon Tripod Mides de la pantalla: 1’8 m x 1’8 m Nansa per transportar.
Consulta la guia aquí.

Equip de so gran

Taula de so Behringer Xenix 2222USB amb connexió USB i amb 8 entrades de micro (previs XENYX – phantom) i línia amb insert + 4 entrades de línia stereo, equalitzador de 3 bandes (1 semiparametric-low cut) en els canals mono, equalitzador 4 bandes en els canals stereo, 3 enviaments, 3 retorns stereo, entrada / sortida de gravació, mesuradors, sortides 2 subgrups + LR, monitors i auricular. Multiefectes intern 24-bit/46kHz + XPQ stereo surround effect.

2 altaveus autoamplificats LD Systems GT 15A de 1000W. 2 Micròfons Shure SM-58 i 1 micròfon PGA-58, amb fundes. 3 peus de micròfon. 2 peus d’altaveu. Cablejat per als components.

Transport: El transport va a càrrec de l’associació que lloga l’equip. CAL FURGONETA  i un mínim de dues persones per a carregar-ho.

 • 1 Flightcase de 99 cm X 101 cm X 56 cm (amb el següent material dins: 2 altaveus de 66 cm x 38 cm x 39,5 cm cada un. Pes: 19kg per P.A; 2 mànegues XLR-C.A).
 • 1 Flightcase de 53cm X 60cm X 55cm (amb el següent material dins: taula de so, 3 micròfons, 3 cables XLR, cable corrent, cable RCA-Minijack, cable Doble jack-Minijack)
 • 1 Bossa de roba amb els 2 peus d’altaveus.
 • 1 Bossa de roba amb els 3 peus de micròfon.

Consulta la guia aquí

 

flihgtcase_equip_gran_xs

Equip de so mitjà

Taula de so Behringer Xenix 1222USB de 8 canals. 2 altaveus autoamplificat Behringer Eurolive B215D de 550W. 2 Micro DM 46. Cablejat per als components (2 mànegues de 15 metros XLR amb C.A., 2 cable XLR pels micros, 1 cable C.A. per la taula de so, 1 cable RCA-minijack per connectar la taula amb el component que envii el so: mp3, pc…).

Transport: El transport va a càrrec de l’associació que lloga l’equip. CAL FURGONETA i un mínim dues persones per a carregar-ho!!

 • 1 Flightcase de 99cm X 101cm X 56cm (amb el següent material dins: 2 altaveus, 2 Mànegues XLR-C.A.)
 • 1 Flightcase petit (amb el següent material dins: taula de so, 2 micròfons, 2 cables XLR, cable corrent, cable RCA-Minijack, cable Doble jack-Minijack)
 • 1 Bossa de roba amb els 2 peus d’altaveus.
 • 1 Bossa de roba amb els 2 peus de micròfon.

Consulta la guia aquí.

fligthcase_equip_mitja

 

Equip de so portàtil LD Road Buddi 10

Reproductor de CD/MP3 amb connexió USB, Bluetooth i ranura de targetes SD • Pantalla multifuncional  e il·luminada • Potència de 480W (pic) • 1 micròfon sense fils • Bateria recarregable de fins a 8 hores d’autonomia • Altaveu de dues vies amb woofer Custom Made de 10″ i motor d’aguts 1″ · Bat coaxial • Pes 16.5 Kg. • Mides: Ample: 415mm Alçada: 525mm Fons: 328mm • Comandament a distància • Rodes de transport • Nansa telescòpica • En la part superior disposa d’un pràctic compartiment on guardar el micròfon.

Quant a connexions disposa de dos canals amb connectors combos (XLR-Jack), que poden commutar entre els nivells de micròfon i de línia, una entrada estèreo per RCA (es passa a mono) i una entrada Aux per minijack de 3,5 mm. Finalment, aquest panell integra els controls d’aguts, greus, rever i volum principal.

Disposem de dos equips de so portàtils LD Road Buddi 10. 

Consulta la guia aquí.

Gravadora de veu

Enregistrament/reproducció de mp3. Gravadora de veu digital de 4 GB de memòria. Ranura de targeta de memòria microSD. Captura àudio d’alta qualitat amb claredat cristal·lina i escolta-ho a través de l’altaveu frontal de 300 mW. Temps d’enregistrament amb la memòria incorporada: màxim de 1073 hores en manera LP (mp3 a 8 kbps). Selecciona el tipus d’enregistrament que desitges capturar (música, reunió, entrevista, dictat) per a una configuració optimitzada. Reducció de soroll intel·ligent. Marca de pista: Afegeix diversos marcadors a cada enregistrament i desplaça’t entre ells durant la reproducció. Pantalla LCD. Entrades: Micròfon · Auriculars · USB. Dimensions: 37,5 X 114 x 20,9 mm. Funciona amb 2 piles AAA (no subministrades amb el lloguer).
Consulta la guia aquí.

Micròfon sense fils de petaca LD Systems WSECO2

Disposem de 2 micròfons sense fils LD Systems WSECO2 simple de petaca VHF de diadema. Utilitza 2 piles tipus AA (no entra en el lloguer).
Consulta la guia aquí.

Micròfon sense fils de mà WMS 40 PRO

Micròfon sense fils format per un emissor de mà i un receptor de sobretaula amb antena davantera i sortida amb jack balancejat.

 

Megàfon

Megàfon de 25W amb bateria de liti, micròfon de mà amb cable, inclou sirena, reproductor USB / SD, gravador de 15 seg. Autonomia de la bateria: 3 hores aprox. Temps de càrrega: 2 hores aprox amb alimentador de 12v. Pot funcionar amb 8 piles LR14C.

Consulta la guia aquí.

Envieu-nos el següent formulari i sol·licitant aquest servei:
Nom de l'associació (obligatori)
Correu (obligatori)
Entitat juvenil? (obligatori)
Persona de contacte (obligatori)
Telèfon (obligatori)
Des del dia (obligatori)
Fins al dia (obligatori)
Quin material necessites? (obligatori)
Vols fer algun comentari?

 Accepto la normativa de la cessió de materials del CRAJ. Accepto la normativa de la cessió de materials del CRAJ. (obligatori)

D’acord amb la normativa de protecció de dades t’informem que:

 • El responsable del tractament de les dades personals és la Direcció de Comunicació del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).
 • Les teves dades només s’utilitzaran per al registre i gestió de les consultes i les reserves que es plantegen a través del formulari per donar resposta a aquestes. En el cas que acceptis expressament també rebre informació sobre (productes) recursos i serveis de l'àmbit associatiu i juvenil (sobre el sector) utilitzarem les mateixes per a aquesta altra finalitat.
 • La gestió de les finalitats anteriors només es farà sota el consentiment de les persones que l’hagin donat
 • No traspassarem les teves dades a tercers sense el teu consentiment previ.
 • Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament.
 • Per a més informació podeu consultar la nostra Política de privacitat a la web. També pots contactar amb cjb@cjb.cat
 He llegit i accepto la Política de privacitat.He llegit i accepto la Política de privacitat. (obligatori)


 Accepto i dono també el meu consentiment per a què el CRAJ em mantingui informat/da sobre recursos i serveis del sector i que poden ser del meu interès a través del seu butlletí.

 Tinc 14 anys o més o disposo d'autorització dels meus pares o tutor/a legal. (obligatori)