Skip to Content

Cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona

El Cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona és una base de dades on es recullen les dades de les diferents entitats juvenils de la ciutat de Barcelona.

I per què serveix?

  • Perquè qualsevol entitat o persona interessada pugui cercar-hi associacions o col·lectius
  • Per donar a conèixer la tasca i activitat de les entitats juvenils de la ciutat
  • Per fer arribar periòdicament a les entitats que en formen part informacions d’interès associatiu, com ho poden ser les convocatòries de subvencions, a través del nostre butlletí setmanal Punt Info
Cal tenir en compte també que algunes entitats tenen cert interès en ser presents en aquest Cens perquè per al programa “a” de ciutat, de la línia de Joventut (G) de la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona, és un dels criteris de valoració estar inscrita en el cens del CRAJ (suma punts). Ja no és un requisit com abans estar inscrit al cens del CRAJ, sinó que ara és requisit indispensable que les entitats o col·lectius que demanin subvencions de la línia de Joventut (G) estiguin inscrites al Cens d’entitats de la Direcció General de Joventut.
 
Podeu donar-vos d’alta al cens o actualitzar les dades de la vostra entitat a través d’aquest formulari. D’altra banda, si detecteu alguna informació errònia o que no estigui actualitzada ens ho podeu comunicar enviant un correu a info@crajbcn.cat.