Skip to Content

Càpsules a mida

Les entitats juvenils treballem diàriament per entendre i a adaptar-nos o transformar a una societat que evoluciona a una velocitat vertiginosa. Constantment rebem informació de molts llocs i som conscients que cal seguir aprenent i millorant per poder desenvolupar els nostres projectes i activitats amb èxit.

Sovint, tenim una idea i uns objectius molt clars i el que necessitem és un suport en la gestió d’aquest projecte. Tenim bones idees sobre el propi projecte, però no sempre som capaces d’estructurar-les i destriar el gra de la palla. Així doncs, tenim clar com el presentem a les entitats de territori? Com ens donem a conèixer? Quina estratègia de comunicació seguim? Com el financem? Com aconseguim que les diferents persones que formen part de l’associació s’impliquin i participin?

Un cop l’associació juvenil hagi pres consciència de la seva necessitat formativa, només cal posar-se en contacte amb el CRAJ per tal de definir el contingut, la data i el lloc on es durà a terme la formació. En el llistat de càpsules formatives a mida que us presentem a continuació hi trobareu totes aquelles formacions que oferim de forma personalitzada i gratuïta!

A través d’aquest catàleg de càpsules a mida podeu conèixer les diferents temàtiques que es us proposem treballar. I si voleu demanar-ne una, ompliu aquest formulari i us contestarem tant aviat com puguem.

Pàgina 1 de 11