X

Els conflictes formen part de la vida de les persones i dels grups, són inevitables! Com ho gestioneu al vostre grup? Quina actitud adopteu quan es produeix un conflicte? Us fa por afrontar-los i per això intenteu evitar-los?

Estem acostumades a veure el conflicte de forma negativa però aquests poden ser una oportunitat de creixement grupal i personal! Si voleu aprendre d’on sorgeixen els conflictes als grups i eines per a gestionar-los, aquesta és la vostra formació!

Continguts de la formació

  • El conflicte com a oportunitat
  • Causes típiques de conflictes grupals
  • Indicadors que ens permeten detectar un conflicte
  • Eines per a la gestió de conflictes

Data i horari

Dimarts 26 de novembre de 18h a 20.30h.

Lloc

Punt 7 – Punt InfoJove d’Horta-Guinardó (Carrer d’Horta, 71 M: L5 Horta, L3 Valldaura)

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa «Zero drama: Abordem els conflictes a les entitats». Recomanem que us apunteu més d’una persona de l’entitat per tal que us sigui més útil i aplicable.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic craj@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.