X

La democràcia interna i la horitzontalitat formen part dels principis de moltes associacions i col·lectius de joves. Tot i així, les relacions de poder més informals i implícites són presents a les nostres entitats i afecten en les dinàmiques del dia a dia. La falta de consciència i pràctica pot provocar abusos de poder que generen tensions i malestars entre les persones que en formen part. 

En aquesta formació, a càrrec de Fil a l’Agulla, us convidem a reconciliar-nos amb el poder i adoptar una perspectiva que proposa prendre consciència dels seus impactes a la resta del grup per poder fer-ne així un bon ús.

Continguts de la formació

  • Què entenem per poder? Quines característiques té?
  • Tipus de poder: social, contextual i personal. Com interactuen dins l’entitat?
  • Com afecten les relacions de poder en la comunicació, els conflictes i la gestió emocional del grup? 
  • Estratègies i eines per fer un bon ús del poder

Data, horari i lloc

Dimecres 15 d’abril de 18 h a 21 h.

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Revisant els rols de poder 

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic acompanyaments@crajbcn.cat o al 605 064 182 (també per WhatsApp). Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.