X

Després de l’èxit de l’última formació “Revisem els rols de poder a l’entitat”, tornem amb una nova càpsula per donar-li continuïtat i resoldre tots aquells dubtes i inquietuds que ens van sorgir: “Revisem els rols de poder Vol.2: eines i recursos per abordar el poder dins del grup”. 

Per la falta de referents de bon ús de poder, acostumem a associar poder amb abús i opressió. Ens fa por el poder i no en parlem en les nostres associacions i col·lectius. No estem acostumades a tractar-ho i ens poden sorgir situacions realment complicades que no sabem com abordar. Alguna vegada se us han passat pel cap algunes d’aquestes preguntes?

  • Com facilitar que hi hagi espais on es reflexioni sobre el poder i on tothom es senti segur i amb llibertat d’expressar-se?
  • Com se li comunica a una persona que està fent un mal ús del seu poder?
  • Què puc fer jo des de la meva posició de poder? Com puc usar-lo en benefici del grup
  • Són necessàries les figures de lideratge dins l’entitat? 
  • Com podem apoderar a les persones que se senten més desapoderades dins l’entitat?
  • És compatible ser democràtiques i tenir un model de governança jeràrquic?

Si voleu conèixer la resposta, plantejar-ne de noves i tenir més eines i recursos per abordar les relacions de poder dins l’entitat i per fer-ne un ús més responsable, us animem a participar en aquesta segona part de la formació!

Requisits previs

Aquelles persones que no vau assistir a la primera sessió del 15 d’abril és necessari que llegiu prèviament l’article “El poder dins les entitats (I): algunes consideracions per començar a abordar-lo” i l’article “El poder dins les entitats (II): eines i recursos per treballar-lo”, per tal d’incorporar les bases teòriques per poder seguir la sessió.

Data, horari i lloc

Dimarts 12 de maig de 18.30 h a 21 h.

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Revisant els rols de poder Vol.2

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic acompanyaments@crajbcn.cat, al telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.