X

Data i horari: dimarts 9 de juny de 18h a 20h.

A vegades, la tasca del dia a dia de l’entitat juvenil pot ocasionar que no es trobi temps ni espai per parar-se a reflexionar i repensar qüestions bàsiques sobre l’entitat com: què estem fent, per què ho estem fent, quins objectius volem assolir, de quina manera, entre altres aspectes. Davant d’aquest repte de reflexió estratègica de l’entitat, sorgeixen diverses preguntes com:

  • Teniu un ideari (amb missió, visió i valors) ben definit i compartit per les persones que formen part de l’entitat?
  • Heu realitzat mai un diagnòstic estratègic de l’entitat?
  • Heu analitzat i definit quins són els objectius estratègics de l’entitat per als pròxims anys?

En aquesta formació reflexionarem al voltant de tots aquests temes, revisant aspectes clau de l’ideari i del pla estratègic de l’entitat i compartint recursos i eines per tal de treballar-ho. 

Continguts de la formació

  • Autodiagnosi i revisió de l’ideari de l’entitat
  • Definició i procés d’elaboració del pla estratègic de l’associació
  • Eines per al disseny, implementació, seguiment i avaluació del pla estratègic
  • Exemples i bones pràctiques

Lloc

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hàgiu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa ‘Revisem el rumb de l’entitat: ideari i pla estratègic‘.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.