X

Com podem fer front a l’emergència climàtica? Què és això de la transició ecosocial? Quines accions i respostes podem articular des dels barris i les entitats de joves? Com podem actuar des del consum responsable? Quins reptes, eines i recursos tenim?

En aquesta formació, organitzada conjuntament amb l’Espai de Consum Responsable i a càrrec de Casadevante Kois d’Ecologistas en Acción Madrid i Garúa, i de Toni Lodeiro d’Opcions, parlarem de tot això i de com abordar l’emergència climàtica des del consum conscient.

Continguts de la formació

  • Emergència climàtica i sanitària global
  • Justícia climàtica i impacte climàtic desigual
  • Cap on anem? la transició ecosocial
  • Accions i respostes que podem articular des dels nostres barris, organitzacions juvenils i ciutadania
  • El consum responsable com a resposta: de l’acció individual a la col·lectiva
  • Consum responsable des dels nostres col·lectius: reptes, eines i recursos

Data, horari i lloc

Dimarts 21 d’abril de 18 h a 19.30 h.

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Emergència climàtica i consum responsable en temps de crisi global.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic info@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.