X

Com gestioneu els conflictes a la vostra entitat? Quina actitud adopteu quan es produeix un conflicte? Els hi donem la benvinguda o bé us fa por afrontar-los i intenteu evitar-los?

Entenem que els conflictes són inevitables en tota relació humana i, per tant, formen part de les nostres entitats. En aquesta formació presentarem el conflicte com una situació amb un gran poder de transformació positiva, com una oportunitat per les persones i els grups. Adoptarem una perspectiva que concep el conflicte com un motor de canvi que ens porta a situacions noves generadores de dinàmiques positives en el si del col·lectiu. 

Aquesta càpsula la farem de la mà de La Lluerna, una entitat que emmarca les seves propostes dins la Psicologia orientada al Treball de Processos, metodologia interdisciplinària que busca la transformació i el creixement individual i col·lectiu.

Continguts de la formació

  • Descobrir la part positiva dels conflictes i adoptar un canvi de perspectiva a l’hora d’afrontar-los a la nostra entitat.
  • Conèixer com es desenvolupa un conflicte i les seves fases. 
  • Prendre consciència de les potencialitats del conflicte.
  • Obtenir eines i recursos que facilitin la gestió dels conflictes en el si de les entitats i organitzacions.

Es combinarà l’explicació de la base teòrica del treball de processos sobre el conflicte amb exercicis on cada entitat podrà treballar al voltant dels seus conflictes interns i identificar quins són els passos a seguir per afrontar-lo. No es podrà entrar en el detall de cada entitat, però es vetllarà per donar una nova perspectiva i per dotar d’eines concretes per a què cada entitat les pugui aplicar.

Data, horari i lloc

Dijous 4 de juny de 18.30h a 21h.

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hàgiu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa ‘Donem-li la volta al conflicte: l’abordem?’. Recomanem que us apunteu més d’una persona de l’entitat per tal que us sigui més útil i aplicable.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic acompanyaments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.