Cartell de la càpsula online de disseny de projectes
X
Cartell de la càpsula online de disseny de projectes

La vostra entitat juvenil s’està plantejant realitzar un projecte, però… què és un projecte i per què és necessari? Quin guió i estructura ha de seguir un projecte? I quins aspectes transversals és important incorporar i tenir en compte? 

Per tal de resoldre tots aquests dubtes presentem aquesta formació, que abordarà quins són els pilars bàsics per tal de dissenyar un bon projecte. Per a fer-ho, s’utilitzarà el marc lògic com a eina metodològica de referència per tal d’establir la planificació del projecte i s’analitzarà pas per pas quin és el cicle del projecte i com abordar cada una de les fases, oferint eines i recursos per a cada una d’aquestes. 

Continguts de la formació

  • La necessitat de redacció d’un projecte
  • Aspectes transversals que han d’incorporar els projectes
  • Fases del cicle d’un projecte: eines i recursos
  • Estructura i guió d’un projecte
  • El marc lògic com a enfocament metodològic: la matriu de planificació
  • Finançament dels projectes: quines opcions tenim 

Data, horari i lloc

Dimecres 29 d’abril de 18h a 20h.

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Disseny de projectes a les entitats juvenils

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.