Cartell formació online comunicació feminista
X
Cartell formació online comunicació feminista

Us heu parat mai a reflexionar quin tipus de comunicació realitzeu des de la vostra associació o col·lectiu? Teniu en compte aspectes com la interseccionalitat, la diversitat i el feminisme a l’hora de comunicar? I a nivell de comunicació interna, quins reptes trobeu? 

A través d’aquesta formació impartida per la cooperativa La Clara Comunicació, es facilitaran eines per poder repensar la realitat i la comunicació que fem, i treballar-la a través de la comunicació, amb una perspectiva feminista, inclusiva i transformadora. És una formació per a reflexionar i passar a l’acció des del minut u i a partir que tanquem el Zoom i l’ordinador!

Continguts de la formació

  • Economies feministes
  • Què és la comunicació interna? Autodiagnosi
  • La comunicació externa: imatges, llenguatge, representació
  • Interseccionalitat, diversitat i feminisme al comunicar

Data, horari i lloc

Dijous 7 de maig de 18h a 21h.

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Comunicació feminista

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.