Cartell de la càpsula formativa de Justificació de projectes
X
Cartell de la càpsula formativa de Justificació de projectes

La bona presentació de la justificació d’un projecte que ha rebut una subvenció és la nostra oportunitat per demostrar que el projecte s’ha desenvolupat com es plantejava i donar a conèixer l’impacte que ha tingut. Així, podrem donar una resposta adequada a la institució finançadora.

Des del CRAJ organitzem una càpsula formativa on oferirem un suport bàsic en aquesta tasca així com les claus per a la realització del tràmit correctament i de manera planificada al llarg del temps de durada del projecte. A més, també respondrem tots els dubtes que hi hagi a l’hora de justificar projectes finançats amb diners públics.

La formació tindrà lloc dimecres 13 de febrer de 18h a 20.30h a l’Espai Jove Casa Sagnier (C/Brusi 61 – Jardins d’Enric Sagnier – M: L3 Fontana o Lesseps / FGC: L7 Plaça Molina o Pàdua, L6 Sant Gervasi).

Com sempre, és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa «La justificació de projectes de l’entitat». Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari.

D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Recordeu que també podeu anar fent un cop d’ull als materials sobre justificació de projectes subvencionats que hi ha disponibles a la nostra web:

Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Per últim, si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.