Cartell formació Gestió del temps
X
Cartell formació Gestió del temps

Les reunions eternes, la pluri-militància, l’endarreriment que suposa no clarificar bé les tasques o que aquestes no es realitzin quan toquen… són algunes de les coses que ens passen sovint a les nostres entitats i que fan més feixuga la feina associativa.

En aquesta càpsula formativa es tractarà la importància de la gestió del temps a les nostres entitats i als nostres projectes, de forma col·lectiva identificarem els lladres del temps i compartirem estratègies per tal de treballar-los. Parant-nos a pensar en com ens organitzem podrem transformar la realitat de la nostra entitat i aconseguir, entre d’altres coses, que el temps no se’ns mengi.

La formació tindrà lloc dijous 28 de febrer de 18.30h a 20.30h al Casal de Joves de Sants (C/ Violant d’Hongria Reina d’Aragó, 151 – M: L3 Plaça del Centre, L5 Sants Estació / Bus: 54).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula «La gestió del temps a les entitats». Si és possible, intenteu apuntar-vos més d’una persona de l’entitat per tal d’enriquir el debat i que us sigui més útil i aplicable.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Recordeu que també podeu anar fent un cop d’ull als materials sobre gestió del temps que hi ha disponibles a la nostra web:

Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, podeu contactar-nos a través del correu electrònic crajmobil@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Per últim, si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.