Cartell de la càpsula de Justificació de subvencions del CRAJ 2021
X
Cartell de la càpsula de Justificació de subvencions del CRAJ 2021

Data i horari: Dimecres 10 de febrer de 18.30 a 20.30h.

Un parell de mesos després d’haver realitzat un projecte subvencionat arriba el moment de la justificació. Teniu clars quins són els aspectes a tenir en compte a l’hora de fer la justificació de les subvencions? Us perdeu entre tota la documentació que cal presentar? Quins elements cal tenir presents a l’hora de redactar la memòria tècnica o d’actuació o com ha de ser una bona memòria econòmica?

Cal tenir present que la justificació dels projectes és una eina bàsica per poder demostrar la capacitat de l’entitat en la gestió de projectes i, per tant, cal parar-hi atenció i dedicar-hi el temps suficient. 

Per aquest motiu, oferim aquesta càpsula formativa en la qual abordarem les claus per realitzar una bona justificació!

Continguts de la formació 

  • Documentació necessària i elements clau per justificar una subvenció 
  • Eines sobre com elaborar la memòria d’actuació i la memòria econòmica del projecte
  • Mostra de diversos models de justificació de les diferents institucions (Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya…) 
  • Errors més freqüents de la justificació d’una subvenció i com evitar-los 

Lloc

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hàgiu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: La justificació de les subvencions

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.