X

La tasca trimestral i anual d’haver de declarar l’IVA sovint es fa una muntanya per a les entitats. Per això repetim aquesta càpsula formativa, amb l’objectiu de facilitar aquesta gestió!  D’una banda aclarirem els conceptes més importants al voltant de l’IVA i, de l’altra, treballarem amb exemples pràctics sobre la presentació dels models necessaris.

La sessió anirà a càrrec de Dolors Martinez, de Suport Associatiu (Fundesplai), i tindrà lloc dimarts 19 de març de 18h a 21h a l’Espai Jove Boca Nord (C/ dels Agudells 37-45 – M: L5 Carmel).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades. És per això que cal fer inscripció prèvia a través del següent formulari: Inscripció a la càpsula «El pas a pas de la declaració de l’IVA», fent constar si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura. 

Si és possible, intenteu apuntar-vos més d’una persona de l’entitat per tal de no carregar tota la responsabilitat en una sola persona i que us sigui més útil i aplicable. Es lliurarà un certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Per últim, si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.