X

A les entitats, sovint ens manquen recursos econòmics per desenvolupar els nostres projectes i activitats i no sempre és fàcil trobar fonts de finançament. És per això que proposem una formació amb els pilars bàsics per planificar una bona estratègia de finançament propi i privat, amb exemples reals de fundraising i on es donaran consells pràctics per una planificació estratègica que incrementi els recursos de la vostra associació.

La formació serà a càrrec de la tècnica assessora del CRAJ i tindrà lloc el dijous 14 de març de 18:30h a 20.30h al Casal de Joves Autogestionat de Ciutat Vella (Plaça 8 de març M: L1 i L4 Urquinaona, L4 Jaume I, FGC Pl. Catalunya).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula «La captació de fons propis i privats».

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Recordeu que també podeu anar fent un cop d’ull als materials sobre captació de fons que hi ha disponibles a la nostra web: Guia de finançament privat

Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Per últim, si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.