Cartell feminisme entitats CRAJ 2020
X
Cartell feminisme entitats CRAJ 2020

Data i horari: Dilluns 30 de novembre de 18.30h a 20h. 

Tens ganes d’incorporar la perspectiva feminista als teus projectes i la teva entitat? Vols saber què són els criteris d’igualtat de gènere de les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona i com tenir-los en compte? Busques un espai on compartir bones pràctiques al respecte amb altres entitats de la ciutat? Al llarg d’aquesta formació parlarem de tot això i més!

A càrrec de: Personal tècnic de la Direcció de Serveis de Gènere i Polítiques del Temps, Ajuntament de Barcelona.

Continguts de la formació

  • Repàs dels conceptes bàsics en matèria d’igualtat de gènere
  • Eines i estratègies a l’abast de les entitats juvenils per incorporar mesures d’igualtat en el si de l’organització (tant el funcionament intern com en les activitats i projectes que impulsem)
  • Criteris d’igualtat de gènere a les subvencions convocades per l’Ajuntament de Barcelona
  • Intercanvi de bones pràctiques

Lloc

En línia. Un cop us hàgiu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa ‘Caminem cap al feminisme’.

Recursos d’interès sobre la temàtica 

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.