X

Tens ganes de saber com aportar la perspectiva de gènere als teus projectes i la teva entitat? De compartir bones pràctiques al respecte amb altres entitats de la ciutat? Vols saber què són els criteris d’igualtat de gènere de les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona? Al llarg d’aquesta formació parlarem de tot això i més!

Continguts de la formació 

  • Repàs dels conceptes bàsics en matèria d’igualtat de gènere
  • Eines i estratègies a l’abast de les entitats juvenils per incorporar mesures d’igualtat en el si de l’organització (tant el funcionament intern com en les activitats i projectes que impulsem)
  • Intercanvi de bones pràctiques
  • Criteris d’igualtat de gènere a les subvencions convocades per l’Ajuntament de Barcelona

Data i horari

Dimarts 10 de desembre de 18h a 20h.

Lloc

A l’Espai Jove Boca Nord (Districte Horta-Guinardó – Carrer dels Agudells, 37-45 – M: L5 El Carmel).

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Caminem cap al feminisme! Recomanem que us apunteu més d’una persona de l’entitat per tal que us sigui més útil i aplicable.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.