Skip to Content

Butlletí setmanal Punt Info

El Butlletí Punt Info (.Info) és el butlletí electrònic setmanal del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona. L’objectiu d’aquesta publicació és informar a les entitats sobre activitats associatives, recursos per a les entitats, ofertes de feina, ofertes de voluntariat, convocatòries de subvencions i ajuts, recursos per a la sostenibilitat, activitats internacionals i activitats culturals.

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem de que:

• Les teves dades només s’utilitzaran per enviar-te el butlletí i comunicacions oficials del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ).

• L’enviament d’aquestes informacions només es faran a les persones que hagin donat el seu consentiment. • No traspassarem les teves dades a tercer sense el teu consentiment previ.

• Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament d’acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679.

• La responsable del tractament de les dades personals és la tècnica de Comunicació del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ).

• Per a més informació, podeu contactar amb comunicacio@crajbcn.cat

Subscriu-te al .INFO

D’acord amb la normativa de protecció de dades t’informem que:

- El responsable del tractament de les dades personals és la Direcció de Comunicació del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).

- Les teves dades només s’utilitzaran per el registre i gestió de les consultes que es plantegen a través del formulari per donar resposta a aquestes. En el cas que acceptis expressament també rebre informació sobre productes i serveis sobre el sector utilitzarem les mateixes per a aquesta altra finalitat.

- La gestió de les finalitats anteriors només es farà sota el consentiment de les persones que l’hagin donat.

- No traspassarem les teves dades a tercers sense el teu consentiment previ.

- Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament.

- Amb l’enviament de les dades recollim també la teva adreça IP.

Per a més informació podeu consultar la nostra Política de Privacitat. També pots contactar amb cjb@cjb.cat.

Fem ús de Mailchimp per a la nostre servei de butlletí. Fent clic a subscriure't acceptes que la teva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Més sobre les polítiques de Mailchimp en aquest enllaç.