X

Amb motiu de les mesures de contenció de la covid-19 queda suspesa tota l’activitat presencial de l’equipament de l’Espai Jove La Fontana (CJB, Espai Jove La Fontana, CRAJ i Punt infoJOVE Gràcia) fins a nou avís. 

L’equipament resta tancat però les treballadores continem fent feina telemàticament. Per tant, podeu seguir contactant-nos a través de telèfon, correu electrònic i xarxes socials, canals a través dels quals seguirem oferint atenció directa. Per a qualsevol dubte, contacteu-nos!

Pel que fa al Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ), us anunciem les modificacions en els següents serveis: 

  • Atenció presencial i telemàtica: se suspèn l’atenció presencial, però continuem oferint atenció telemàtica amb el mateix horari de sempre (10 a 15h i de 16 a 21h) a través de correu electrònic (info@crajbcn.cat, craj@crajbcn.cat), telèfon (932655217) i Telegram o WhatsApp (652 87 81 22). Feu-nos arribar les vostres consultes!
  • Assessoraments i acompanyaments: en continuem oferint però a distància, per correu electrònic, telèfon i videotrucada! 
  • Lloguer i cessió de material, lloguer i cessió de sales, terreny d’acampada Can Girona: queden anul·lades totes les reserves fins el 14 d’abril i no es gestionaran noves reserves fins a nou avís.

En funció de l’evolució de la situació i de les indicacions dels òrgans corresponents aquestes mesures es poden veure modificades. Per això mantindrem actualitzada aquesta notícia a mesura que hi hagi canvis amb la informació més recent.

Darrera data d’actualització: 27 de maig de 2020.