Skip to Content

XV Premi 25 de Novembre: Block the troll: estratègies feministes a les xarxes
Convoca:
Ajuntament de Barcelona
Descripció:

Des de l’any 2005 l’Ajuntament de Barcelona convoca el premi 25 de Novembre, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, i en el marc de l’Acord Ciutadà per una Barcelona lliure de violència contra les dones.

Aquest any, amb el lema “Block the troll: estratègies feministes a les xarxes”, l’objectiu del premi és donar suport a les iniciatives de recerca, conscienciació i rebuig ciutadà col·lectiu contra els assetjaments i la violència masclista en els entorns digitals.

El premi vol promoure, sobretot, la reflexió sobre l’imperatiu de crear uns entorns digitals segurs i de confiança, proporcionar recursos i eines tecnològiques específiques per prevenir i defensar-se en cas d’agressió digital, capacitar les dones per identificar situacions d’assetjament masclista a les xarxes socials i crear més coneixement en aquesta matèria.

L’objectiu de la convocatòria és oferir recursos econòmics i suport institucional al projecte guanyador, que haurà de ser inèdit o trobar-se a l’inici de la seva realització.

A qui va dirigit?

Hi poden participar les persones físiques, les associacions, els grups de fet i les entitats de qualsevol índole (comercials, culturals, veïnals, etcètera); els espais de lleure i oci; les escoles, els centres educatius i d’ensenyament; els equipaments i els serveis cívics, socials, culturals i de l’àmbit de la salut, i els grups, les associacions o les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona.

Dotació i termini

La dotació del premi és de 15.000 euros, i el termini de presentació dels projectes s’acaba el 25 de setembre del 2020.

Més informació 

Termini de presentació:
25.09.2020