Skip to Content

XII Premi del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona
Convoca:
Ajuntament de Barcelona - Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB)
Descripció:

El Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB) convoca un any més el premi per reconèixer la feina que s’ha dut a terme a la ciutat en l’àmbit de la inclusió i l’assoliment de la ciutadania plena de les persones immigrades i per afavorir la diversitat, la convivència i la cohesió social.

El premi vol reconèixer projectes o treballs que hagin destacat o que tinguin un interès especial en l’àmbit específic de la convocatòria, aquest any amb el lema “Per una Barcelona antiracista”. El Consell ha escollit aquest lema tenint en compte el context polític actual i l’increment de l’extrema dreta, tant en les darreres eleccions estatals com en el context internacional, amb una ultradreta més forta a tot Europa. L’objectiu és promoure la convivència, la igualtat i la inclusió, així com combatre el racisme, la xenofòbia i les manifestacions dels discursos d’odi que es van fent presents a la societat.

Podeu presentar les vostres propostes a través d’aquest enllaç fins al 23 d’octubre de 2020. Es poden presentar projectes al premi persones físiques, grups, associacions i altres entitats sense ànim de lucre amb seu social a Barcelona, o bé entitats o grups amb delegació sempre que tinguin activitat a la ciutat.

Fullet informatiu

Termini de presentació:
23.10.2020